Over ons

Dries Nevejans Steel Concepts ontwerpt en produceert stalen constructies op maat met oog voor detail.

Wat begon als een bescheiden project groeide al snel uit tot een succesvolle kmo met meer dan 10 jaar ervaring in stalen constructies. Doorheen de jaren is DN Steel Concepts uitgegroeid tot de referentie voor high-end interieurprojecten. 

Puur vakmanschap, kwalitatieve producten en voeling met de markt maken van ons de expert als het aankomt op stalen maatwerk. We streven een uitstekende prijskwaliteit verhouding na en dankzij ons ervaren en gemotiveerd team kunnen we snel schakelen waardoor het mogelijk is om aan uw eisen te voldoen. Maatwerk en finesse zijn een garantie bij onze staalprojecten. 

Hebt u een vraag over stalen constructies op maat? Dan bent u bij DNSC aan het juiste adres, zowel particulieren als bedrijven. We creëren hoogstaande projecten van raam- en deurpartijen, trappen en spiegels tot bar- , keuken- en badkamermeubelen en hekken in staal, inox of aluminium.

Plan van aanpak

Hebt u een vraag over stalen constructies op maat? Bent u op zoek naar deuren, trappen, balustrades, poorten of iets anders? Neem dan zeker met ons contact op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.
Contacteer ons
Kennismaking

We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Dit kan per mail, telefonisch of bij de iets meer complexe projecten komen we graag eens langs. Op die manier krijgen we voldoende inzicht in uw plannen en verwachtingen.

Vrijblijvende offerte

Op basis van ons gesprek maken wij een vrijblijvende offerte waarin alles tot in detail wordt beschreven. Uiteraard kunnen hier en daar nog zaken worden gewijzigd. 

Ontwerp

Vervolgens gaan we aan de slag en creëren we een productietekening in 3D. Op die manier visualiseren we het eindresultaat dat u mag verwachten. We nemen alle kleine details door en na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

Productie op maat

We ontwerpen en produceren alles in ons eigen atelier met veel aandacht voor afwerking en oerdegelijke constructies op maat. We werken samen met betrouwbare partners die dezelfde visie als ons nastreven. Kwaliteit op maat.

Plaatsing

Na het finaliseren van uw project zorgen wij voor de plaatsing bij u thuis of bij uw klant. Ook nu focussen we op een uitstekende service met de grootste precisie.