Werkveld

DN Steel Concepts ontwerpt en produceert stalen constructies op maat met oog voor detail. Zowel voor particulieren als bedrijven. We creëren hoogstaande projecten van raam- en deurpartijen, trappen en spiegels tot bar- , keuken- en badkamermeubelen en hekken in staal, inox of aluminium.

Bekijk hier onze realisaties
Van staal, inox tot aluminium, wij verzorgen alle maatwerk bij u thuis. Zowel voor binnen én buiten projecten. We werken steeds met hoogwaardige materialen en staan garant voor een uitstekende service met oog voor het kleinste detail. Ontdek hier onze gerealiseerde projecten:  
  • Stalen deuren op maat
  • Trappen & leuning
  • Balustrades
  • Poorten & hekken
  • Terrassen
  • Haarden
  • Keuken-en badkamermeubelen
Bent u projectontwikkelaar, architect, schrijnwerker, … en wilt u metalen maatwerk integreren in uw project? Reken dan op de expertise en ervaring van metaalconstructies DNSC. Wij creëren stalen constructies op maat die jarenlang meegaan. Met materialen als (corten)staal, inox en aluminium ontwerpen wij high-end interieurtoepassingen met de nodige finesse en afwerking.
Bent u op zoek naar een eyecatcher of een design statement voor in uw zaak? Zoek niet langer. Wij hebben reeds heel wat horecazaken geholpen bij het verwezenlijken van hun ideeën. Van state of the art barmeubelen tot indrukwekkende design deuren, spiegels en trappen. 
Hebt u een aanzienlijk en complex project waarbij stalen constructies essentieel zijn? Dan helpen we u hier graag een handje bij. Startende van een productietekening in 3D ontwerpen en produceren we alles in ons eigen atelier. Na het finaliseren van uw project zorgen wij voor de plaatsing bij uw klant. Ook nu focussen we op een uitstekende service met de grootste precisie.